Cytox // ren problemløser i Bergen og omegn

Butikkene går tomme for rottegift

26.11.2014

Butikkene er i ferd med å gå tomme for rottegift etter at nye regler har blitt innført. Det har ført til krisestemning for enkelte som gjerne vil ordne rotteproblemet på egen hånd, skriver Bergens Tidende.

Nye myndighetskrav til at rottegift heretter bare kan håndteres av profesjonelle aktører har gitt reaksjoner. Nå er nemlig hyllene i butikkene i ferd med å gå tomme for tradisjonelt og effektivt rottegift. Privatpersoner har ikke lenger anledning til å kjøpe rottegift, og med har ført til blant annet denne reportasjen i Bergens Tidende Desperat etter å få tak i rottegift.

- Det er klinkende klart at det er blitt flere rotter. Det var jo ikke vinter i fjor. Det mest effektive mot rotter, er kulde. Hvis det ikke blir vinter nå heller, så…, sier skadedyrsbekjemper Gisle Andersen i Cytox til Bergens Tidende.

De nye reglene har ført til mange henvendelser til Cytox. Mange har fått gratis råd, og mange andre igjen har valgt å bli kunde. 

- De ser at gift ikke er noe man ønsker å ta i selv. De ønsker kontroll på tiltaket. Det får man hos en profesjonell, sier Ivarsøy til avisen.

Aktuelt


Kjøp rotte- og musegift hos oss!

24/03/2017

Besøk vår butikk i Nedre Nøttveit, Rådalen – der vi har proffe “gjør-det-selv” produkter. 


Høyteknologisk rottejakt!

24/03/2017

Rotter og mus er enkle dyr, de har en egen evne til å komme frem på steder som vi mennesker aldri ser. Vi i Cytox har et spesielt optisk kamera som gir oss innsyn på de aller fleste steder.


Butikkene går tomme for rottegift

26/11/2014

Butikkene er i ferd med å gå tomme for rottegift etter at nye regler har blitt innført. Det har ført til krisestemning for enkelte som gjerne vil ordne rotteproblemet på egen hånd, skriver Bergens Tidende.